Nie jesteś zalogowany na forum.

Temat, w którym raz na 12h może się pochwalić tym, co właśnie rozbrzmiewa w waszych słuchawkach/głośnikach
T.R. Futures - Don't Stop Your Story! 

Ostatnio dużo słucham tego
Miz - New Day
Nie zawsze możesz mieć co chcesz, choć gonisz tak że brak ci tchu. Gdy wszystko nagle traci sens, wciąż może być dobrze dobrze dobrze! Ja to znam. Wciąż może być dobrze dobrze, gdy nie boisz się, nie!
Popłyniesz dalej z każdym dniem gdzieś, gdzie nic nie będzie już dziwić cię. Z każdą chwilą twoje dni coraz mniej realne są. Nie dziwisz się.

Nek - Uno di questi giorni 

Nicole - Ein Bisschen Frieden

Rachel Platten - Lone Ranger 

Agnete - Icebreaker 

Highland - Se Tu Vuoi 

Bishop Briggs - Wild Horses

Samaris - Wanted 2 Say 

Hayley Kiyoko - Girls Like Girls

Roxette - It's Possible 

Olsen Brothers - Fly on the wings of love 

Waldo's People - I Dream 

Sebnem Paker - Dinle (Remix) 

Britney Spears - Gimme More 

Capital Sound - In The Night 

Iveta Mukuchyan - Mad Woman 

Mikky Ekko - We Must Be Killers

Miodio - It's Ok 

Taylor Swift - You Belong With Me
Nie zawsze możesz mieć co chcesz, choć gonisz tak że brak ci tchu. Gdy wszystko nagle traci sens, wciąż może być dobrze dobrze dobrze! Ja to znam. Wciąż może być dobrze dobrze, gdy nie boisz się, nie!
Popłyniesz dalej z każdym dniem gdzieś, gdzie nic nie będzie już dziwić cię. Z każdą chwilą twoje dni coraz mniej realne są. Nie dziwisz się.

IVAN - Help You Fly 

Lighthouse X - Soldiers of Love 

Brooke Fraser - Deciphering Me

Natalia Barbu - Fight 

La Bouche – Be My Lover (Club Mix)